Home Články DigiDay EDU

Podpořte nás

Podpořte naše aktivity a pomozte dětem a dospělým v nouzi. Již 15 let pomáháme dětem a dospělým řešit jejich problémy na internetu. Zapojte se i vy! Každá pomoc se počítá! Stačí kliknout na tlačítko DONATE.

Remove


26.10.2022 ve večerních hodinách se náš projekt E-Bezpečí zúčastnil prezentace činností zejména pak pro 1. stupeň základních škol, tedy rovnou živého streamu pro pedagogy ZŠ z různých koutů ČR. Celá akce proběhla pod hlavičkou DigiDay EDU, organizátorem pak byl GUG.cz spolu s NUKIB, za podpory Grow With Google, Revolgy a firmy Acer Czech Republic s.r.o.
V rámci našeho výstupu jsme představili vybrané případy kybernetické kriminality páchané na dětech, se zaměřením na děti I. stupně ZŠ. Mimo jiné jsme však dokázali nabídnout i různé materiály a aktivity pro tuto cílovou skupinu. Byl to velmi užitečný večer s ukázkou že je mnoho nástrojů a možností, které lze do výuky zapojit. Odkaz na záznam streamu zde

 

Ocenění projektu E-Bezpečí

pohar
KYBER Cena 2023
(1. místo)
pohar
Nejlepší projekt prevence kriminality na místní úrovni 2023
(1. místo)
pohar
Evropská cena prevence kriminality 2015
(1. místo)

Partneři a spolupracující instituce

 

Generální partner projektu E-Bezpečí

logo o2

Další partneři a spolupracující instituce

 logo nadaceo2logo googlelogo msmtlogo mvcrlogo olomouclogo olomouckykrajlogo ostravalogo hoaxlogo policielogo rozhlaslogo linkabezpecilogo microsoft bwlogo czniclogo nukiblogo podanerucelogo googleovachamp_logo.png

 

E-BEZPEČÍ: AI CHATBOT
Ahoj, jsem chatovací robot projektu E-Bezpečí a mohu ti pomoci zodpovědět základní otázky a vyřešit tvé problémy. Zvol si z nabídky, nebo svůj dotaz napiš přímo do chatu.